Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

5/5
Specificaties Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.09 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

Het Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is een heerlijk zacht en speels knuffeldoekje voor jouw kleintje. Het doekje is versierd met een vrolijke en knuffelbare gans, die meteen de aandacht van je kindje zal trekken. De gans is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan, waardoor je kindje er eindeloos mee zal willen knuffelen en spelen. Wat dit knuffeldoekje extra bijzonder maakt, zijn de verschillende knopen die eraan bevestigd zijn. Deze knopen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar stimuleren ook de zintuigen van je kindje. Door aan de knopen te voelen, kan je kindje verschillende texturen ontdekken en zijn tastzin verder ontwikkelen. Daarnaast helpt dit knuffeldoekje ook bij het ontwikkelen van de fijne motoriek van je kleintje, doordat het de knopen kan vastpakken en losmaken. Het Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is niet alleen een knuffelmaatje, maar ook een speelmaatje voor jouw kindje. Het is een perfect cadeau voor een babyshower, kraambezoek of gewoon als verrassing voor je eigen kleintje. Laat je kindje genieten van het knuffelen en ontdekken met dit schattige en zachte knuffeldoekje!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose

De Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose weegt slechts 0.09 kg.

De Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Knuffeldoekje Little Goose: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden