Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes

Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes

5/5
Specificaties Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.04 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes

Deze schattige Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes is een absolute must-have voor jouw kleintje. Met zijn vrolijke streepjespatroon brengt hij een vleugje vintage charme in de kinderkamer. Maar deze rammelaar is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook nog eens ontzettend leuk om mee te spelen en te ontdekken! Elke beweging van Nijntje wordt beloond met een gezellig ratelend geluid. Het is geweldig om te zien hoe je kleintje gefascineerd raakt door het geluid en steeds meer plezier beleeft aan het schudden en bewegen van de rammelaar. De ringvormige rammelaar is perfect ontworpen voor kleine kinderhandjes en kan gemakkelijk worden vastgepakt en geschud. Maar dat is nog niet alles! Deze Nijntje rammelaar heeft ook 3 kleine labels die nieuwsgierige handjes kunnen ontdekken. Jouw kleintje zal zich eindeloos vermaken met het voelen van de verschillende texturen en het ontdekken van de verborgen verrassingen. Het is niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een stimulerende ervaring voor de zintuigen van je baby. Haal deze schattige Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes in huis en zie hoe jouw kleintje zich ontwikkelt en geniet van speelplezier!

Veelgestelde vragen over Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes

De Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes weegt slechts 0.04 kg.

De Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje rammelaar Vintage Sunny Stripes: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden