Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

5/5
Specificaties Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.14 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

Introducing de Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft, de allereerste bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber! Deze bijtring is speciaal ontworpen om het pijnlijke tandvlees van je baby te verzachten. Het gebruikte natuurlijke rubber is afkomstig van de Braziliaanse rubberboom, ook wel bekend als Hevea. Deze bijtring is niet alleen gezond en natuurlijk voor je baby, maar bevat ook verschillende texturen waarop gekauwd kan worden. Van de schattige oren en hoorntjes tot de zachte pootjes en ringen, je kleintje zal er dol op zijn! Dankzij de unieke vorm en structuur is deze bijtring een waar genot voor je baby en zal het helpen bij het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden. Geef je baby het beste met de Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en met verschillende plekjes om op te kauwen, is dit de ideale bijtring voor jouw kleintje. Verzacht de pijn en stimuleer de gezonde ontwikkeling van het gebit. Kies voor puur natuur en geef je baby het comfort dat hij verdient!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber

De Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber weegt slechts 0.14 kg.

De Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf So Pure Bijtring Soft 100% natuurlijk rubber: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden