Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden

Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden

5/5
Specificaties Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden

Merk

Little Moon

Aanbevolen maximale leeftijd

6 maand

Gewicht

0.50 kg

Materiaal

Beukenhout

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden

De Little Moon houten babygym is niet zomaar een speeltje, het is een waardevol stukje speelgoed dat niet alleen leuk is voor je baby, maar ook nog eens duurzaam en milieubewust is. Deze babygym is gemaakt van hoogwaardig beukenhout, waardoor het niet alleen sterk en stevig is, maar ook nog eens een prachtige uitstraling heeft. Het unieke en stijlvolle design van de houten babygym maakt het een geweldige aanvulling op elke babykamer. Met zijn natuurlijke kleuren en houten hangers zal het zeker de aandacht trekken van je kleintje. De babygym is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van je baby te stimuleren. De verschillende hangers kunnen worden aangepast en verplaatst, zodat je baby altijd wordt uitgedaagd en gestimuleerd om te grijpen, te ontdekken en te spelen. De Little Moon houten babygym is geschikt voor baby's vanaf 0 maanden en is een geweldige manier om de motorische vaardigheden van je kleintje te ontwikkelen. Daarnaast is het ook nog eens een milieubewuste keuze, omdat het is gemaakt van duurzaam beukenhout. Dus als je op zoek bent naar een prachtig en functioneel stukje speelgoed voor je baby, dan is de Little Moon houten babygym de perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden

De Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 maand. 

De Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden weegt slechts 0.50 kg.

De Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Beukenhout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Moon Houten Babygym Babygym met Houten Hangers Duurzaam Milieubewust Houten Baby Speelgoed Vanaf 0 Maanden: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden