Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch tuimelaar Little Goose

Little Dutch tuimelaar Little Goose

5/5
Specificaties Little Dutch tuimelaar Little Goose

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

286 g

Materiaal

Hout | Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch tuimelaar Little Goose

Met de Little Dutch tuimelaar Little Goose zal jouw kindje eindeloos plezier beleven. Dit schattige speelgoed is perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te ontdekken. Geef het een zacht duwtje en zie hoe het tuimelaartje heen en weer wiebelt, terwijl het een vrolijk rinkelend belletje laat horen. Het geluid en de beweging zullen ervoor zorgen dat jouw kindje maar geen genoeg kan krijgen van dit speeltje. De Little Dutch tuimelaar Little Goose is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een prachtige toevoeging aan de babykamer. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een schattig gansje als design. Dit speeltje is niet alleen goed voor de motorische vaardigheden van jouw kindje, maar zal ook een eyecatcher zijn in de kamer. Of het nu op een plank staat of aan een mobiel hangt, het zal zeker de aandacht trekken. Laat jouw kindje genieten van dit fantastische speeltje en ervaar zelf hoeveel plezier het zal brengen. De Little Dutch tuimelaar Little Goose is niet alleen een geweldige manier om de motoriek te oefenen, maar ook een prachtige decoratie in de babykamer.

Veelgestelde vragen over Little Dutch tuimelaar Little Goose

De Little Dutch tuimelaar Little Goose is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch tuimelaar Little Goose is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch tuimelaar Little Goose weegt slechts 286 g.

De Little Dutch tuimelaar Little Goose is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout | Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch tuimelaar Little Goose: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden