Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed

Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed

5/5
Specificaties Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed

Merk

FEMUR

Aanbevolen maximale leeftijd

100 jaar

Gewicht

250 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed

Dit badspeeltje, genaamd de Badspeelgoed DINO, is een absolute must-have voor in bad. Dit is geen gewone eend in de bijt, dit speeltje kan namelijk bewegen en zorgt voor urenlang speelplezier. Vul het bakje met water, giet het in het wolkje en zie hoe de dino begint te sproeien en het waterrad laat draaien. De vrolijke waterstralen en bewegende onderdelen zorgen voor een magische ervaring in bad. Met dit speeltje wordt het nemen van een bad een waar avontuur voor uw kleintje. Het stimuleert de zintuigen en helpt bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Daarnaast zorgt het speeltje voor een vrolijke sfeer en brengt het plezier in de badkamer. Dit badspeeltje is niet alleen een geweldig cadeau voor uw eigen kind, maar ook een perfect kraamcadeau of babycadeau. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor uw kind en eenvoudig schoon te maken is. Laat uw kleintje genieten van dit interactieve badspeeltje en maak van ieder badmoment een feestje!

Veelgestelde vragen over Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed

De Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 100 jaar. 

De Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed weegt slechts 250 g.

De Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Badspeelgoed Badspeeltje Speelgoed voor in Bad DINO Baby Cadeau Kraam Cadeau Baby Speelgoed Peuter Speelgoed: Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden