Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies

Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies

Dit schattige trilfiguurtje van Little Dutch, genaamd Flowers Butterflies, is een ware traktatie voor de zintuigen van je kindje. Met zijn kleurrijke ontwerp en speelse texturen zal dit vrolijke vogeltje zeker de aandacht trekken. Wanneer je aan het vogeltje trekt, begint het vrolijk te trillen, wat een heel gek en verrassend gevoel geeft. Dit zal je kleintje ongetwijfeld steeds opnieuw willen ervaren! De Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook handig in gebruik. Dankzij de handige ring kun je het vogeltje eenvoudig bevestigen aan de box, autostoel of kinderwagen. Dit betekent dat je altijd een leuk speeltje bij de hand hebt om je kleintje bezig te houden tijdens een wandeling of autorit. Bovendien bevordert dit trilfiguurtje de fijne motoriek en tastzin van je kindje, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een vrolijke en kleurrijke toevoeging aan de babyuitzet. Kortom, dit trillende vogeltje is een absolute must-have voor jouw kleintje!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies

De Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies weegt slechts 0.06 kg.

De Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Trilfiguur Flowers Butterflies: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden