Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

Het Happy Horse Giraf Gessy knuffeldoekje is een onweerstaanbaar cadeau voor elke baby. Met zijn zachte lijfje, schattige hoorntjes, oortjes en pootjes is het knuffeldoekje perfect om mee te friemelen en te knuffelen. Het zachte materiaal voelt heerlijk aan en is ideaal voor het bevorderen van de ontwikkeling van grove en fijne motoriek bij de kleintjes. Dit knuffeldoekje biedt niet alleen speelplezier, maar ook de nodige uurtjes slaap. Het is een trouwe metgezel voor de kleintjes, zowel overdag als 's nachts. Het beige design met de schattige giraf Gessy is tijdloos en past perfect bij elke babykamer. Het is een must-have item voor ouders die op zoek zijn naar een liefdevol en zacht cadeau voor hun kleintje. Het Happy Horse Giraf Gessy knuffeldoekje is een perfecte aanvulling op elke babycollectie en zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de baby én de ouders.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau

De Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau weegt slechts 0.06 kg.

De Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Giraf Gessy Knuffeldoekje Beige Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden