Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel

Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel

5/5
Specificaties Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

12 maand

Gewicht

8.48 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel

Bereid je voor om de wereld van het bedrijfsleven te betreden met de Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel. Deze speeltafel is speciaal ontworpen voor kleine CEO's in de dop. Zodra je baby in het draaiende stoeltje van de entertainer zit, zal hij een wereld vol leuke activiteiten ontdekken. Van het vormensorteerbord in de vorm van een koffiemok tot de interactieve 'laptop' die muziek, geluidjes en liedjes afspeelt, je baby zal alles hebben wat hij nodig heeft voor een productieve dag vol speelplezier. Maar deze speeltafel groeit met je kind mee! Naarmate je baby ouder wordt, kun je het stoeltje eenvoudig vervangen door de klik-klakkralen. Hierdoor verandert het activity center in een coole tafel waar je peuter urenlang aan kan spelen. Met deze tafel kan je kleine ondernemer zijn creativiteit en verbeelding de vrije loop laten terwijl hij zich bezighoudt met verschillende speelactiviteiten. Met de Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel krijgt je kind de kans om te leren en te groeien terwijl hij speelt. Het stimuleert de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en de cognitieve ontwikkeling. Daarnaast zorgt het interactieve karakter van de tafel ervoor dat je kind zich nooit zal vervelen. Laat je kleine CEO de wereld veroveren met deze geweldige speeltafel!

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel

De Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 maand. 

De Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel weegt slechts 8.48 kg.

De Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Like A Boss 2-in-1 Speeltafel Activiteiten Tafel: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden