Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Babygym Flowers Butterflies Little Dutch

Babygym Flowers Butterflies Little Dutch

5/5
Specificaties Babygym Flowers Butterflies Little Dutch

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

54 g

Materiaal

Hout, Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Omschrijving van de Babygym Flowers Butterflies Little Dutch

De Babygym Flowers & Butterflies van Little Dutch is een prachtig stukje speelgoed dat gemaakt is van duurzaam hout. Deze babygym wordt geleverd met maar liefst drie speeltjes, allemaal in vrolijke kleuren en ontwerpen. De speeltjes zijn voorzien van verschillende texturen, waardoor ze perfect zijn om de nieuwsgierigheid van je baby te prikkelen. Met deze babygym kunnen baby's hun hand-oogcoördinatie verbeteren terwijl ze zich vermaken. De kleurrijke speeltjes zijn ontworpen in de vorm van schattige dieren en stimuleren je baby om ze aan te raken en te ontdekken. De babygym is niet alleen leuk, maar ook educatief. Door te spelen met deze gym, zal je baby zijn zintuigen ontwikkelen en zijn tastzin verbeteren. De Babygym Flowers & Butterflies van Little Dutch is niet alleen een geweldig speeltje, maar ook een prachtige decoratie voor de babykamer. Het is een stijlvolle toevoeging die de kamer een vleugje kleur en vrolijkheid geeft. Daarnaast is de babygym gemaakt van stevig hout, waardoor deze lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Kies voor kwaliteit en vermaak met deze schattige Babygym Flowers & Butterflies van Little Dutch.

Veelgestelde vragen over Babygym Flowers Butterflies Little Dutch

De Babygym Flowers Butterflies Little Dutch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Babygym Flowers Butterflies Little Dutch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Babygym Flowers Butterflies Little Dutch weegt slechts 54 g.

De Babygym Flowers Butterflies Little Dutch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout, Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Babygym Flowers Butterflies Little Dutch: Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden