Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger

Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger

5/5
Specificaties Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.18 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger

Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger is het perfecte speelgoed voor je kleintje en draagt ook nog eens bij aan het beschermen van giraffen in het wild. Met dit bijtspeelgoed kunnen baby's hun pijnlijk tandvlees verlichten tijdens het doorkomen van hun tandjes, terwijl ze tegelijkertijd bewust worden gemaakt van het belang van het behoud van deze majestueuze dieren. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber, is Sophie de giraf Bijtspeelgoed niet alleen veilig voor je baby om op te kauwen, maar ook milieuvriendelijk. Het bijtspeelgoed is ontworpen met verschillende texturen en reliëfs om de zintuigen van je baby te stimuleren en tegelijkertijd de pijn te verzachten. De bijbehorende sleutelhanger maakt het gemakkelijk om Sophie de giraf overal mee naartoe te nemen, zodat je kleintje altijd vermaakt wordt. Door de aankoop van Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger help je mee aan het behoud van giraffen in het wild. Een deel van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor giraffenbescherming en het behoud van hun leefgebieden. Dus terwijl je baby geniet van het kauwen en spelen met Sophie de giraf, draag je ook bij aan een betere toekomst voor deze prachtige dieren.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger

De Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger weegt slechts 0.18 kg.

De Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Bijtspeelgoed Save the Giraffes inclusief sleutelhanger: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden